Werkwijze

Wilt u vertrouwen winnen? Beter, eenvoudiger of simpelweg meer verkopen?

 • 01

  Krijg inzicht in de (verborgen) wensen van uw klanten zodat u sneller relevant kunt zijn en een band kunt opbouwen.

 • 02

  Dankzij de verbeterde aansluiting met uw klanten creëert u relevantere en waardevollere ervaringen voor uw klanten.

 • 03

  Uw diensten of producten komen beter in lijn met de verwachtingen van uw (gewenste) klanten.

 • 04

  U bereikt uw doelen omdat uw klant haar doelen bereikt. Niet alleen dat, maar uw klanten zijn ook nog meer tevreden!

Kansen creëren

Bekijkt u uw diensten of producten wel eens vanuit het perspectief van uw klant? Samen met IMAGA creëert en optimaliseert u mogelijkheden om écht relevant en onderscheidend te zijn. Samen bouwen we aan een strategie en visie gericht op de ideale gebruiks- of verkoopervaring van uw klanten zodat ze een connectie met u aangaan.

Customer Journey

Het hele spectrum van klantervaringen wordt in kaart gebracht en op geoptimaliseerd voor uw klant. Ik geef u inzicht in uw klanten, vanaf het digitaal zoekgedrag tot het taalgebruik en de onderliggende behoeften. Ik focus op digitale- en In-Store communicatie.

In God

All must bring data

 

Double Diamond

Zo heet mijn aanpak. U wordt meegenomen in dit proces en draagt zelf bij. U bent tenslotte specialist op uw gebied. Samen werken we aan uw doel: onderscheidend vermogen en een betere (verkoop)ervaring voor uw klanten.

 
 

Discover & Define

Aan het begin van elk proces, tijdens de Discover-fase is het belangrijk te weten ‘waarom en hoe’ we bezig willen gaan. Ik wil zo ruim en vrij mogelijk denken over en leren van de markt, de concurrentie en de klant. Vanuit hier maak ik samen met u keuzes en bouw ik een strategie en plan.

 
 

Develop & Deliver

Nadat bekend is waarom ik bezig ben en hoe, is het tijd voor de uitwerking van de ‘wat’. Ik test ideeën, werk prototypes uit en kijk of de oplossingen passen bij uw klant. Vervolgens bouw ik de beste oplossing binnen uw budget.

 

Diamonds are
that stuck to their jobs

Focus op uw klant

Met behulp van de Dubbele Diamant methode kan IMAGA zeer snel producten op maat ontwikkelen. Uw website kan meegroeien met de steeds groeiende verzameling data en inzichten, waardoor de focus op uw klanten blijft vanaf het begin.

Geef mij ook focus