Wie is Marco?


ANALYZE & OPTIMIZE WEBSITES – IDEATION – CONVERSIONGAQI: Google Analytics Qualified Individual | ConversionXL Certified Optimizer | Google AdWords Certified | Usability Expert | Website Usability and User Experience Professional
Kr8werk: Locatie Zuidergrachtswal 18 Leeuwarden (FRL)


Ronald

Art & ConceptDirector
bij Kr8werk

Jurjen

Art, Concept & CopyDirector
bij Kr8werk

Maaike

Graphic Designer
bij Kr8werk

“Thinking is to humans
as swimming is to cats”

– we only do it when we have to


Bij IMAGA draag ik onze mijn kijk op de wereld uit. Hoewel ik met liefde elke dag achter de Mac en het schetsblok ga zitten, zie ik online technieken en User Experience of (neuro)marketing strategieën als gereedschappen en niet als doel op zich. Ik geloof dat de focus dient te liggen op factoren die constant en relevant blijven, ook in de vluchtige digitale wereld van vandaag. Mogelijkheden en ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, maar zullen altijd draaien om dezelfde constante: onze menselijke natuur. Vandaar dat ik mij bezig hou met het ontdekken en afstemmen op de juiste behoeften en ‘Key User Tasks’ die bezoekers van een website willen uitvoeren. Ik zet de (verborgen) wensen en doelen van uw klant centraal en laat de techniek en uw branding deze wensen volgen. Dit noem je Human Centered Design. Ik los problemen op door de mensen waarvoor u werkt centraal te zetten. Uw essentie en onderscheidend vermogen komt boven water, zodat mensen juist met ù en uw bedrijf een connectie aan gaan. Ik onderzoek hoe dat het beste kan en waar er bij u winst te behalen is.Kr8werk: Locatie Zuidergrachtswal 18 Leeuwarden (FRL)


Ronald

Art & ConceptDirector
bij Kr8werk

Jurjen

Art, Concept & CopyDirector
bij Kr8werk

Maaike

Graphic Designer
bij Kr8werk

“Teamwork makes dreamwork”


Ik werk rechtstreeks voor bedrijven, non-profits, ANBI’s, maar ook voor webbouwers en reclame- en internetbureaus. Zowel rechtstreeks als white-label (waarbij uw logo onder mijn rapporten komt).


Jarenlang werk, verricht voor veeleisende klanten als RABOBANK, REMARK, MediaMarkt, HP, Unilever, Coca-Cola, Nestlé, PepsiCo, TVM Verzekeringen, Grolsch, Albert Heijn, L’Oreal (en nog veel meer) zetten de toon en kwaliteit voor dit team professionals. Drijvende kracht achter IMAGA is Marco Kramer.
Marco’s zoektocht naar het ‘hoe’ en ‘waarom’ past perfect in de methodiek van Human Centered Design, waarbij het niet slechts draait om verkopen door op te vallen, maar juist om de optimale aansluiting bij de wensen van uw klant. Uw bedrijf en uw diensten worden zo optimaal mogelijk gepresenteerd richting uw klant. Goed helpen is automatisch makkelijker verkopen.

Analytics

Conversie

Digital

Marketing

I don’t work for you.
I work with you

― Marco Kramer
IMAGA