Wie is Marco?


ANALYZE & OPTIMIZE WEBSITES – IDEATION – CONVERSIONGAQI: Google Analytics Qualified Individual | ConversionXL Certified Optimizer | Usability Expert | Website Usability and User Experience Professional
Kr8werk: Locatie Zuidergrachtswal 18 Leeuwarden (FRL)


Ronald

Art & ConceptDirector
bij Kr8werk

Jurjen

Art, Concept & CopyDirector
bij Kr8werk

Maaike

Graphic Designer
bij Kr8werk

“Thinking is to humans
as swimming is to cats”

– we only do it when we have to


Bij IMAGA dragen we onze eigen kijk op de wereld uit. Hoewel we met liefde elke dag achter de Mac en het schetsblok gaan zitten, zien we online technieken en User Experience of (neuro)marketing strategieën als gereedschappen en niet als doel op zich. Wij geloven dat de focus dient te liggen op factoren die constant en relevant blijven, ook in de vluchtige digitale wereld van vandaag.

Mogelijkheden en ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, maar zullen altijd draaien om dezelfde constante: onze menselijke natuur. Vandaar dat wij ons bezig houden met het ontdekken en afstemmen op de juiste behoeften en ‘Key User Tasks’ die bezoekers van een website willen uitvoeren.

Wij zetten de (verborgen) wensen en doelen van uw klant centraal en laten de techniek en uw branding deze volgen. Dit noem je Human Centered Design. We lossen problemen op door de mensen waarvoor u werkt centraal te zetten. We halen uw essentie en onderscheidend vermogen boven water zodat mensen juist met u en uw bedrijf een connectie aan gaan. We onderzoeken hoe dat het beste kan en waar er bij u winst te behalen is.


It doesn’t matter if users can use your site. It matters if they want to

― Jacob Nielsen
2001

Partners & Friends

“Teamwork makes dreamwork”


Newfish: de Factorij 26 Zwaag (NH)

Hans-Peter

Web developer en Technisch Consultant


Alex

Front- en Backend Developer


Michel

Print- en Interactive Designer

Odilio Witteveen

WordPress Front-en Backend specialist


Kr8werk: Locatie Zuidergrachtswal 18 Leeuwarden (FRL)


Ronald

Art & ConceptDirector
bij Kr8werk

Jurjen

Art, Concept & CopyDirector
bij Kr8werk

Maaike

Graphic Designer
bij Kr8werk


Jarenlang werk, verricht voor veeleisende klanten als RABOBANK, REMARK, MediaMarkt, HP, Unilever, Coca-Cola, Nestlé, PepsiCo, TVM Verzekeringen, Grolsch, Albert Heijn, L’Oreal (en nog veel meer) zetten de toon en kwaliteit voor dit team professionals. Drijvende kracht achter IMAGA is Marco Kramer.
Marco’s zoektocht naar het ‘hoe’ en ‘waarom’ past perfect in de methodiek van Human Centered Design, waarbij het niet slechts draait om verkopen door op te vallen, maar juist om de optimale aansluiting bij de wensen van uw klant. Uw bedrijf en uw diensten worden zo optimaal mogelijk gepresenteerd richting uw klant. Goed helpen is automatisch makkelijker verkopen.

Analytics

Conversie

Digital

Marketing

We don’t work for you.
We work with you

― Marco Kramer
IMAGA