Laten we eens praten

hallo@imaga.nl

Imaga vindt u in het voormalig ING-pand aan het Zuiderplein 4-6 op de derde etage. Entree is de deur rechts van de ING Bank. Parkeren? Zie hieronder.

Voor de koffie hoeft u echt niet langs te komen want die is niets bijzonders. Wat er wel bijzonder is? Ik werk niet voor u, maar mét u. U speelt een hoofdrol in ons team. Ik stel mezelf in dienst van betrokken mensen die een bijdrage willen leveren aan werk voor hun bedrijf, hun klanten of hun producten. Uw betrokkenheid, kennis en ervaring zijn daarvoor een vereiste. Behalve dat u bij mij langs komt, is het natuurlijk ook mogelijk dat ik bij u langs kom.

Bel of e-mail:

Locatie en parkeren

Het IMAGA kantoor is gevestigd in het voormalig ING pand aan het Zuiderplein 4-6,
8911 AJ te Leeuwarden
en is goed per auto en het OV te bereiken:


U kunt direct naast het pand langs het water parkeren aan de Willemskade 55 voor € 1.60 per uur (met een maximum van twee uur). Zie ook deze Google Maps link voor exacte locatie en routeplanner.


Mocht u langer dan twee uren willen afspreken, dan kan het handig zijn om in de parkeergarage uw auto te parkeren. Recht tegenover ons pand, op 2 minuten lopen kunt u de hele dag voor slechts 6 euro parkeren in parkeergarage de Klanderij.


Privé-parking

Onze eigen parkeergelegenheid aan de achterkant van ons pand is te bereiken via de Baljeéstraat. Deze parking is bedoeld voor de medewerkers en de capaciteit hiervan is beperkt. Echter, in overleg is het incidenteel mogelijk hier te parkeren. Heeft u afgesproken hier te parkeren? Bekijk dan onderstaande routeomschrijving.

U kunt direct achter ons pand parkeren op het parkeerdek (rechterbaan omhoog) of in de parkeerkelder (linkerbaan omlaag). Let op: er is weinig ruimte en het ‘uit-parkeren’ wordt soms als lastig ervaren. Als u liever gewoon ‘recht-toe-recht-aan’ parkeert, dan zijn beide andere parkeer-locaties hierboven geschikter. Om deze parkeergelegenheid te bereiken rijdt u naar het einde van de  Baljeéstraat en gaat u rechtsaf. Zie ook deze Google Maps link voor exacte locatie en routeplanner.


U vindt ons hier

Zuiderplein 4-6
8911 AJ Leeuwarden


Bel ons


E-mail ons