Laten we eens praten

hallo@imaga.nl

Imaga vindt u in het "Moar! Community" pand aan het Zuiderplein 4-6 op de derde etage. Entree is de deur rechts van de ING Bank. Parkeren? Zie hieronder.

Voor onze koffie hoeft u echt niet langs te komen want die is niets bijzonders. Wat er wel bijzonder is? Wij werken niet voor u, maar mét u. U speelt een hoofdrol in ons team. Wij willen ons in dienst stellen van betrokken mensen die een bijdrage willen leveren aan werk voor hun bedrijf, klanten of producten. Uw betrokkenheid, kennis en ervaring zijn daarvoor een vereiste. Behalve dat u bij ons komt, is het natuurlijk ook mogelijk dat wij bij u langs komen.

Vind ons en parkeren

Ons kantoor is gevestigd in het voormalig ING pand aan het Zuiderplein 4-6,
8911 AJ te Leeuwarden
en is goed per auto en het OV te bereiken:

U kunt direct naast het pand langs het water parkeren aan de Willemskade 55 voor € 1.60 per uur (met een maximum van twee uur). Zie ook deze Google Maps link voor exacte locatie en routeplanner.

Mocht u langer dan twee uren willen afspreken, dan kan het handig zijn om in de parkeergarage uw auto te parkeren. Recht tegenover ons pand, op 2 minuten lopen kunt u de hele dag voor slechts 6 euro parkeren in parkeergarage de Klanderij.